vad ska man göra?

tjaaaaaaa! de va länge sen jag vet men man har jö mycke och göra vad ska man göra åt de men nu är jag här igen ni vet det är lördag idag då ska man chilla.

igår var jag i skolan vi sluta 5 i 2 när jag kom hem skulle vi på kalas igen haha hella familjen skulle gå det var ganska roligt där !!

och idag ska vi på fest (inte riktigt fest) jag hoppas det blir roligt jag ska på mig
pakistaniska kläder hehe ibland så vill jag inte det men måste haha  
 hallå vet ni jag ska få ett syskon asså fatta vad roligt jag ska få de i januari så det är inte långt kvar men hej då
måste gå nu vi ses

jag ska äta frukost 

                                                                                     det är mitt syskon
Fråga:  vill ni att  det ska komma snö ?               

svara ja eller nej i lommentar sacken

 

tja

tja , jag spela just wii de va fett roligt men nu är jag tröt idag har vi haft skola det måste man jö gå till aa men i skolan bråka jag och mina kompisar med 2 st tjejer i min klass men vi blev vänner igen de va skönt men sen gick jag hem till några vi känner åt mat där och sånt ska titta på uglly betty snart kl 20.00 ni som inte tittar på det får titta på det idag det är fett bra så börja titta på det men kollar när min syrra kör nintendo wii det går inte så bra fast nu ser jag att hon vann haha hon körde boxing. aa men nu sticker jag 
  jag tror jag ska göra frågor på ala inlägg jag gör så den frågan jag har idag är.

vem gillar ni bäst i uggly betty ??

kommentera vem ni gillar


vanlig dag

idag så var de skola, längtar redan till nästa lov. men vi hade BRIMS (barnens rätt i matteusskolan) aa då hade vi massa samanbets övningar .  aa men ni vet vel att camila fyller år idag GRATTIS CAMILA !!!<3 aa men nu sitter jag hemma jaa och bloggar jag har ätit mat vi åt nogon pakistanisk mat. jaa, jag vet faktiskt nt vad jag ska säga nu.

det är nt så många besökare på min blogg så det skulle jag gärna vilja ha haha :)  ska titta på hancock lr hur man stavar så tja,da alla läsare !!:P

30 års fest

ett kort inlägg iadg var jag på fest en av mina släktingar fyllde 30 år hennes man gjorde en överasknings fest de va roligt vi åt pizza där.
aa nu ska jag gå tittar på film


Lite HÖST MoDE

 jag har tråkigt så jag skriver lite  om höst mode

(1)  tre trendiga frisyrer du kan göra


(2) höstens luddiga kläder kommer nu man måste jö ha lite luddigt:)


lite kimono klännigar 


hej så alla kära läsrae nä skoja bara men aja hej då kanske skriver jag om mode någon annan gång med;)


halloween

hej hej ,  sry det va länge sen jag blogga men men vet ni de va fett roligt igår jag, diana och camila va hemma hos diana vi kolla på house of wax den var nt läskig vicky sa att den var jätte läskig men jag tror att det va hennes hus  som var läskigt nt själva filmen haha. hemma hos diana vi tog shit många bilder på oss med hennes profesionela kamera va körde singstar och hade kuddkrig och allt möjligt. vi busringde också haha fett roligt va hade sen så släpte vi bomber asså vatten bomber haha mitt på natten. jag och diana vi var vakna till klockan 4 sen plötsligt smsa molly oss hon var med cornelia och hade jätte tråkigt . vet ni molina var vaken tills klockan 6 på morgonen asså fatta vem pallar i(nte jag iallafall) aja men det var igår. idag så vakna jag kl ee jag vet inte typ klockan 10 asså camila och diana var fett störiga dom försökte väcka mig men gick inte tillslut så väckte dom mig med en dammsugare asså fett jobbigt haha :) när mamma hämta mig så gick vi till stinsen vi köpte pesenter och så köpte vi lite kläder till mintt syskon jag ska få i januari.
i stinsen träffa jag min kompis sen gick jag hem och nu sitter jag och bloggar

Ps: kommentera gärna                              


RSS 2.0